Počítače

Rodina FUJITSU ESPRIMO ponúka kompletný rad plne funkčných a vysoko rozšíriteľných počítačov, na ktoré sa môžete spoľahnúť pri spúšťaní kancelárskych aplikácií. ESPRIMO sú elegantné, energeticky efektívne zariadenia určené na transformáciu kancelárií na inteligentné a prepojené priestory. Na výber sú štyri rozmerovo veľké počítače - Mini PC, Small Form Factor, Microtower a All-in-One, každý s výberom sady funkcií - môžete svoju konfiguráciu ESPRIMO presne prispôsobiť vašim obchodným požiadavkám.

Notebooky

Notebooky LIFEBOOK spoločnosti Fujitsu kombinujú najnovšie technológie s atraktívnym dizajnom. Inovatívne vlastnosti a špičkové materiály ponúkajú maximálnu bezpečnosť, flexibilitu a efektívnosť. Každý notebook FUJITSU poskytuje najvyššiu spoľahlivosť poháňanú jedinečnou kombináciou nemeckého presného inžinierstva a japonskej kvality, podporovanej 30 ročnými skúsenosťami. Vyberte a nakonfigurujte svoj prenosný počítač tak, aby vyhovoval vašim požiadavkám na podnikové počítače a využívajte výhody jedinečných funkcií a riešení.

Monitory

Displeje FUJITSU sú súčasťou stále rastúceho portfólia, ktoré ponúka optimálne veľkosti obrazovky s výkonovými funkciami navrhnutými podľa obchodných potrieb - bez ohľadu na veľkosť vášho podniku. Tieto displeje sú tiež navrhnuté s užívateľsky prívetivými funkciami na podporu zdravia a pohody spolu s produktivitou kancelárie. Miera porúch je nízka a displeje sú dostatočne spoľahlivé a odolné na nepretržité používanie.

Servery a úložiská

V čase, keď význam aplikácií a údajov pri podpore vášho podnikania nikdy nebol vyšší, potrebujete výpočtový výkon, ktorý je vhodný na tento účel v súčasnosti aj v budúcnosti. Systémy Fujitsu PRIMERGY a ETERNUS sú navrhnuté s ohľadom na tento cieľ, prinášajú väčšiu výpočtovú a úložnú kapacitu, najvyšší výkon, možnosti správnej veľkosti s flexibilným výberom a poskytujú nižšiu spotrebu energie na zníženie nákladov na služby IT. Priemyselné štandardné servery x86 poskytujú vašej spoločnosti najvýkonnejšie a najflexibilnejšie riešenia dátových centier na trhu pre spoločnosti všetkých veľkostí, vo všetkých odvetviach a pre akýkoľvek druh pracovnej záťaže.

az podpora

Prostredníctvom tejto služby sa pripojíme cez internet na plochu Vášho počítača alebo notebooku a vykonáme Vami požadovaný úkon tak, ako keby sme sedeli pri Vás.

doprava tovaru

Naším zákazníkom poskytujeme bezplatný dovoz u nás zakúpeného tovaru do vzdialenosti 10km úplne zdarma.

platba kartou

Ponúkame Vám u nás na predajni možnosť bezhotovostnej platby za tovar.

Packeta

Využite naše odberné miesto na vyzdvihnutie alebo podanie balíka kuriérskej služby Packeta (poznáte ako Zásielkovňa).